Retourneren

Voor klanten uit Nederland

U kunt uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst gratis retourneren. Neem voordat u een artikel of een gehele bestelling retourneert eerst even contact met ons op via de contactpagina. U krijgt van ons via email een link waarmee u een retourlabel kunt aanmaken en downloaden. Dit label kunt u uitprinten en op het pakket plakken. Het pakket kunt u afgeven op een DPD Punt. Voeg bij een retourzending altijd even een ingevuld retourformulier toe of een brief waar uw bestellingsreferentie, naam en adres en eventuele toelichting op staan vermeld.

Krijgt u niet binnen 2 werkdagen antwoord op uw email via de contactpagina? Kijk dan even in uw spambox/map ongewenste e-mail.

Voor klanten uit België

Wegens het grote prijsverschil in de verzendkosten voor een retourzending vanuit België kunnen wij helaas niet de kosten voor het retour zenden van een bestelling vanuit België op ons nemen. Indien gewenst kunnen wij u wel helpen door een retourlabel voor u aan te maken. De kosten hiervoor zijn € 13,- excl. BTW (€ 15,73 incl. BTW).

Neem altijd eerst even contact met ons op voordat u een bestelling retourneert.