Betaalmethodes

Nederland

iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, SNS Bank, Fortis, ABN AMRO en ING Bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het gebruik van iDEAL is gratis.

Let op: houd uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier of Rabobank Random Reader - bij de hand.

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken. Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is iedere betaling met iDEAL zichtbaar.

Overschrijving

Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een factuur gestuurd via de e-mail. Hierin staat het totaalbedrag van uw bestelling. Dit bedrag kunt u overmaken naar NL82 INGB 0005 2283 96 t.n.v. TOPSJOP, (BIC: INGBNL2A) onder vermelding van het ordernummer. Deze informatie vindt u ook terug in de factuur.

Overige landen

Wilt u een bestelling plaatsen vanuit het buitenland dan zijn er verschillende mogelijkheden om direct via uw eigen bank op een veilige manier te betalen:

België: Bancontact

Duitsland: GiroPay

Overige landen: PayPal of Bankoverschrijving.

Overige betaalmethodes

U kunt bij ons ook met Bitcoins afrekenen.

Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW.