Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald via iDEAL, Bancontact, GiroPay of PayPal worden dezelfde dag nog verzonden. Kiest u voor een verzendmethode via PostNL dan wordt deze doorgaans de volgende dag afgeleverd. We kunnen hier helaas geen garantie op geven, PostNL levert ruim 95% van alle zendingen op tijd af.

Tip: weet u niet zeker dat u thuis zult zijn als het pakket wordt bezorgd? Laat uw bestelling dan bezorgen op een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt.

Verzending binnen Nederland:

Wij rekenen bij bestellingen onder € 100,- de exacte verzendkosten die wij ook moeten betalen. Op deze manier wordt niet een deel van de verzendkosten in de productprijs verrekend, en kunnen we de prijzen van onze producten scherp houden.

Brievenbuspakje met track en trace-code: € 3,69 (gratis bij bestellingen vanaf € 100,-)

Voor bestellingen die door de brievenbus passen, maar waarvoor u toch graag een track en trace-code wenst te ontvangen om de status van de verzending te kunnen raadplegen. 

Bij verzending per briefpost worden de meeste producten niet in de originele verpakking, maar in een plastic zakje verzonden.

Hoe weet u of iets door de brievenbus past? Voeg het product toe aan uw winkelmandje. Indien het product niet door de brievenbus past, zal deze mogelijkheid ook niet worden aangeboden tijdens het afrekenen van uw bestelling. 

U hoeft voor deze verzendoptie niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. 

Zodra uw bestelling door PostNL ontvangen is, krijgt u een e-mail met daarin een track en trace-link waarmee u de zending kunt volgen. 

Pakketdienst: € 5,99 (gratis bij bestellingen vanaf € 100,-)

Voor producten die niet door de brievenbus passen. 

Zodra uw bestelling is ingepakt krijgt u een e-mail met een track en trace-code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen en zien in welk tijdvak van 2 uren u de volgende werkdag uw bestelling kunt verwachten.

U kunt uw pakket ook laten bezorgen op een afhaallocatie. In dat geval zoeken wij de dichtstbijzijnde afhaallocatie voor u uit. Deze kunt u later vinden via de track en trace link die u per email krijgt nadat uw bestelling verzonden is. Wilt u zelf bepalen naar welke afhaallocatie wij uw bestelling moeten sturen? Voeg dan het adres toe in de opmerkingen van uw bestelling of stuur ons een email. U vindt alle afhaallocaties op www.postnl.nl/locatiewijzer.

PostNL briefpost zonder track en trace

Bij sommige producten is het mogelijk om te kiezen voor verzending per PostNL briefpost zonder track en trace. De kosten worden bij het afrekenen getoond.

Verzending naar België

Pakketdienst: € 6,24 (gratis bij bestellingen vanaf €100,-)

Uw bestelling wordt geleverd door de pakketdienst van Bpost.

Zodra uw bestelling is ingepakt, krijgt u een e-mail met een track en trace-code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de dag nadat het verzonden is geleverd.

U kunt uw pakket ook laten bezorgen op een afhaallocatie. In dat geval zoeken wij de dichtstbijzijnde afhaallocatie voor u uit. Deze kunt u later vinden via de track en trace link die u per email krijgt nadat uw bestelling verzonden is. Wilt u zelf bepalen naar welke afhaallocatie wij uw bestelling moeten sturen? Voeg dan het adres toe in de opmerkingen van uw bestelling of stuur ons een email. U vindt alle afhaallocaties op www.bpost.be/nl/verkooppunten.

Verzending naar Duitsland

Brievenbuspakje: €8,00 Pakketdienst: €10,08 (gratis bij bestellingen vanaf €150,-)

Uw bestelling wordt geleverd door Deutsche Post.

Zodra uw bestelling is ingepakt, krijgt u een e-mail met een track en trace-code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen geleverd.

Verzending naar Frankrijk

Pakketdienst: €9,75 (gratis bij bestellingen vanaf €150,-)

Uw bestelling wordt geleverd door DPD. De levertijd kan oplopen tot 1 week.

Alle prijzen zijn inclusief btw.