Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst en betaald via iDEAL of Bancontact worden dezelfde dag nog verzonden. Kiest u voor een verzendmethode via PostNL dan wordt deze doorgaans de volgende dag afgeleverd. We kunnen hier helaas geen garantie op geven, PostNL levert ruim 95% van alle zendingen op tijd af.

Tip: weet u niet zeker dat u thuis zult zijn als het pakket wordt bezorgd? Laat uw bestelling dan bezorgen op een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt.

Verzending binnen Nederland:

Wij rekenen bij bestellingen onder € 100,- de verzendkosten die wij ook moeten betalen. Op deze manier wordt niet een deel van de verzendkosten in de productprijs verrekend, en kunnen we de prijzen van onze producten scherp houden.

Brievenbuspakje met track en trace-code: € 3,50 (gratis bij bestellingen vanaf € 100,-)

Voor bestellingen die door de brievenbus passen, maar waarvoor u toch graag een track en trace-code wenst te ontvangen om de status van de verzending te kunnen raadplegen. 

Bij verzending per briefpost worden de meeste producten niet in de originele verpakking, maar in een plastic zakje verzonden.

Hoe weet u of iets door de brievenbus past? Voeg het product toe aan uw winkelmandje. Indien het product niet door de brievenbus past, zal deze mogelijkheid ook niet worden aangeboden tijdens het afrekenen van uw bestelling. 

U hoeft voor deze verzendoptie niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te kunnen nemen. 

Zodra uw bestelling door PostNL ontvangen is, krijgt u een e-mail met daarin een track en trace-link waarmee u de zending kunt volgen. 

Pakketdienst: € 5,67 (gratis bij bestellingen vanaf € 100,-)

Voor producten die niet door de brievenbus passen. 

Zodra uw bestelling is ingepakt krijgt u een e-mail met een track en trace-code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen en zien in welk tijdvak van 2 uren u de volgende werkdag uw bestelling kunt verwachten.

Extra verzendopties:

Bij verzending via pakketdienst binnen Nederland bieden we verschillende extra verzendopties aan. Per adres kunnen de beschikbare verzendopties verschillen. De beschikbare verzendopties worden u automatisch aangeboden tijdens het afrekenen van uw bestelling. 

- Avondlevering op uw huis- of werkadres. Extra kosten worden weergegeven bij het afrekenen.

- Ophalen bij een afhaallocatie vanaf 8:30 uur. Extra kosten worden weergegeven bij het afrekenen.

- Ophalen bij een afhaallocatie vanaf 16:00 uur. Geen extra kosten.

- Handtekening en/of alleen afleveren op het het adres van de ontvanger. Extra kosten worden weergegeven bij het afrekenen.

Zodra uw bestelling door PostNL ontvangen is, krijgt u een e-mail met daarin een track en trace-link waarmee u de zending kunt volgen. 

PostNL briefpost

Bij sommige producten is het mogelijk om te kiezen voor verzending per PostNL briefpost. Het vaste bedrag hiervoor is €3,39 inclusief btw.

Verzending naar België

Pakketdienst: € 5,92 (gratis bij bestellingen vanaf €100,-)

Uw bestelling wordt geleverd door de pakketdienst van PostNL. U dient een handtekening te zetten voor ontvangst en uw bestelling is verzekerd tot € 500,-

Zodra uw bestelling is ingepakt, krijgt u een e-mail met een track en trace-code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen.