Buitenlampen op zonne-energie

Hier vindt u onze tuinlampen op zonne-energie, ook wel solarlampen genoemd. Deze lampen zijn voorzien van een zonnepaneel en een accu en worden overdag in zonlicht automatisch opgeladen. Alle lampen op zonne-energie branden automatisch in het donker en/of wanneer er in het donker beweging wordt gedetecteerd. Dankzij de vele verschillende modellen is er altijd wel één geschikt voor u. De solarlampen kunnen zorgen voor zowel effectieve verlichting als decoratieve verlichting in voor- of achtertuin.

De grootste voordelen van buitenlampen op zonne-energie zijn dat ze niet bijdragen aan een hogere energierekening, dat ze steeds eenvoudig kunnen worden geplaatst en dat ze geen kabels nodig hebben voor hun functioneren. Tegelijkertijd spaart u het milieu. Een aanwinst in vele opzichten!

Subcategorieën

  • Wandlampen op...

    895.jpgEen wandlamp op zonne-energie kan bijvoorbeeld een erf, oprit of achterdeur van licht voorzien. Vaak is er sprake van van een bewegingssensor, waardoor de lamp in het donker bij beweging automatisch zal gaan branden. Een decoratieve wandlamp op zonne-energie heeft meestal geen bewegingssensor en brandt 's nachts continu.

  • Huisnummerverlichting

    Geef uw huisnummer een luxe uitstraling door simpelweg gebruik te maken van zonlicht! Deze huisnummerborden worden 's avonds en 's nachts automatisch verlicht. U kunt uw huisnummer hierdoor bijna letterlijk in het spotlicht zetten, zodat dit niet meer te missen is. Deze categorie solarlamp is voorzien van een paneel dat overdag kan worden opgeladen door zonlicht.

  • Priklampen en prikspots

    Paden en perkjes in uw tuin zijn eenvoudig te verlichten door middel van lampen met een zonnepaneel waarvan de poot in de grond kan worden gestoken. ’s Avonds schept dit een gezellige, feestelijke of zelfs sprookjesachtige sfeer in de tuin. U maakt hiermee bovendien paden en afscheidingen in de tuin goed zichtbaar in het donker. 

Actieve filters