• -35%
Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P
search
  • Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P
  • Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P
  • Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P
  • Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P
  • Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P

Tweedekansje: FullHD Webcam met Microfoon - 1080P

€ 13,31
€ 8,65 35% korting
Inclusief belasting

Let op. Dit betreft tweedekansje

Verpakking ontbreekt

De webcam is getest en in nieuwstaat. De verpakking ontbreekt.

Universele USB camera voor elke PC (Windows, Linux, Mac, Android).

✓ USB 2.0, Plug en Play, geen handmatige installatie nodig.

✓ Hoge resolutie in FullHD

✓ Uitstekende Microfoon met een bereik van 3 meter.

Een zeer betrouwbare webcam met microfoon, geschikt voor zowel privégebruik als voor professioneel gebruik.

Aantal
Laatste items in voorraad

FullHD Webcam met microfoon

Plug & Play

Het in gebruik nemen van deze webcam kan niet eenvoudiger. U hoeft de webcam alleen aan te sluiten, uw pc zal de webcam automatisch herkennen, en ook in programma's zoals Skype, Zoom, Microsoft Teams etc kunt u de webcam direct gebruiken. Zorg er wel voor dat het volume van de microfoon op 100% staat. Windows kan bij het eerste gebruik mogelijk het volume lager hebben ingesteld, dit kunt u aanpassen bij de geluidsinstellingen van uw pc.

Wie kiest voor kwaliteit en eenvoud zal kiezen voor deze FullHD webcam met microfoon. In ons assortiment is dit de webcam met de beste microfoon. De webcam is dan ook zeer geschikt voor gesprekken met familie of collega's via Skype/Microsoft Teams of andere chat programma's. De interne Microfoon van deze webcam heeft een goed bereik van ongeveer 3 meter, ideaal om zo met meerdere mensen tegelijkertijd op de bank te kunnen skypen. Zorg er wel voor dat het volume van de microfoon ingesteld staat op 100%. Windows kan er bij het eerste gebruik voor kiezen om het volume lager in te stellen, u kunt dit wijzigen bij de geluidsinstellingen van uw pc.

Dat deze FullHD webcam met microfoon niet alleen zeer geschikt is voor professioneel gebruik, maar ook voor privégebruik blijkt wel uit de hoge lichtgevoeligheid van de camera. Ook 's avonds als het buiten donker is kunt u deze webcam nog prima met normale verlichting gebruiken. Voor alle camera's geldt dat de beste beeldkwaliteit alleen bij daglicht wordt behaald, maar deze camera is ook met minder licht erg goed.

Met een framerate van 25 frames per seconde (fps) geeft deze webcam altijd een vloeiend beeld. Ter vergelijking: op kabel televisie wordt ook een framerate van 25 beelden per seconde gebruikt. Sommige webcams hebben een framerate van 30 frames per seconde, en dat is voor het menselijk oog even vloeiend, dus net zo goed. Andere webcams hebben een lagere framerate, bijvoorbeeld 15 frames per seconde, en dat is wel een zichtbaar verschil. Er zijn webcams verkrijgbaar met een extreem hoge framerate, van bijvoorbeeld 60 frames per seconde. Maar dat heeft eigenlijk niemand in een webcam nodig. Dat is vooral leuk als u filmpjes wilt maken die u later kunt afspelen in slow motion, en dat is meer iets voor sportcamera's of voor onze bodycam.

Deze FullHD Webcam met microfoon is voorzien van een fixed focus lens. Dat betekent in dit geval dat het beeld altijd scherp is vanaf ongeveer 30 cm van de webcam. Sommige webcams moeten voor het eerste gebruik handmatig worden scherp gesteld door aan de lens te draaien. Dat is bij deze webcam niet het geval.

Specificaties en kenmerken:
Afmetingen: Deze webcam met microfoon is er compact niet groter dan een webcam met microfoon hoeft te zijn. Hij is 67mm breed en ± 31mm hoog vanaf uw monitor.

Resolutie: De webcam heeft een maximale resolutie van 1080P oftewel FullHD, oftewel 1920x1080. Dat is dezelfde resolutie als dat van de meeste monitoren en tv's, hoog zat dus. De meest gebruikelijke lagere resoluties worden ook ondersteund. Dit zijn alle mogelijke resoluties: 160x120, 320x240, 432x240, 544x288, 640x480, 800x600, 1024x576, 960x720, 864x480, 1280x720, 1920x1080.

Framerate: In alle resoluties heeft de webcam een framerate van 25 tot 30 frames per seconde.

Lengte van de USB kabel: Ook belangrijk bij het kiezen van de juiste webcam is de lengte van de USB kabel. Bij deze webcam is de USB kabel 1,4 meter lang.

Merkloos
C1 R06
1 Item

Datasheet

Model
Webcam
Maximale Resolutie
1920 x 1080
Framerate
tot 30 FPS
Beeldhoek lens
55 graden
Gebruiken als webcam
Ja
Webcam functies
Autofocus/Fixed focus
Hoge resolutie (FullHD of hoger)
Ingebouwde microfoon
Made in
China