Buitenlamp op zonne-energie met los zonnepaneel
search
  • Buitenlamp op zonne-energie met los zonnepaneel
  • Breedstraler op zonne-energie
  • Schijnwerper op zonne-energie
  • 5V Zonnepaneel voor schijnwerper
  • Onderkant schijnwerper op zonne-energie
  • Krachtige Schijnwerper - Flood Light - Breedstraler - op zonne-energie. Met los zonnepaneel

Krachtige Schijnwerper - Flood Light - Breedstraler - op zonne-energie. Met los zonnepaneel

€ 29,99
Inclusief belasting

In deze buitenlamp op zonne-energie zit een accu die overdag wordt opgeladen wanneer het zonnepaneel zonlicht opvangt. Aan het zonnepaneel zit een kabel van ongeveer 4,5 meter.

De schijnwerper is voorzien van een bewegingssensor en een lichtsensor. De gevoeligheid van de sensoren is in te stellen met de draaiknoppen aan de onderkant van de lamp. Ook de 'aan'-tijd kan met een knop worden ingesteld voor een duur van 10 seconden tot 2 minuten.

Model: SMD LED
Aantal
Op voorraad

Lamp op zonne-energie

Deze schijnwerper hoeft u niet aan te sluiten op de netstroom. Enkel de aansluiting op het meegeleverde zonnepaneel is voldoende om de lamp gedurende het hele jaar door van energie te voorzien. Het zonnepaneel laadt overdag de accu in de lamp op en heeft daarom een plek nodig waar dagelijks ten minste 5 uur direct zonlicht schijnt.

5 volt zonnepaneel van glas

De lamp is bedoeld voor particulier gebruik en kan op een volle accu ongeveer 10 uur branden (8 uur voor de COB LED variant). Onder optimale omstandigheden kan het zonnepaneel een volledig lege accu binnen 3 uren opnieuw opladen. De bijbehorende kabel is 4,5 meter lang waardoor u het paneel eenvoudig op een goed verlichte plek kunt ophangen. 

Dit zonnepaneel is gemaakt van glas (met een kunststof omlijsting) en is daarmee zeer duurzaam in vergelijking met de meeste andere (goedkopere) zonnepanelen van buitenlampen op zonne-energie, die veelal zijn geplastificeerd of afgewerkt met een epoxy dat meestal niet UV-bestendig is en binnen een jaar begint te verweren. Met een glazen zonnepaneel hoeft u zich daar niet druk om te maken.

Driestandenschakelaar

Met de driestandenschakelaar kunt u de lamp aan- ('ON') of uitzetten ('OFF') of in de modus van bewegingsdetectie zetten ('AUTO').

Bewegingssensor, lichtsensor en timer

Wanneer de driestandenschakelaar op 'AUTO' staat, zal de lamp automatisch gaan branden als er beweging wordt gedetecteerd terwijl het donker is. De gevoeligheid van de bewegingssensor ('SENS') en de gevoeligheid van de lichtsensor ('LUX') kunt u eenvoudig via de draaiknoppen aan de onderkant van de lamp instellen. De 'aan'-tijd kunt u instellen met een minimum van 10 seconden en een maximum van 2 minuten.

SMD- of COB-LED's

Deze buitenlamp op zonne-energie is verkrijgbaar in twee varianten: met 100 SMD-LED's of met een 10 Watt COB-LED. De functies en de kwaliteit van de beide soorten lampen zijn hetzelfde. De minst luxe variant met 100 SMD-LED's geeft al veel licht. De COB-LED geeft nog meer licht.

De 100 LED lamp heeft een bereik van ongeveer 10 meter.

De 10 Watt COB LED lamp heeft een bereik van ongeveer 12 meter.

F5 355 SMD
9 Items

Datasheet

Model
Wandlamp
Bewegingsdetectie
Ja
Voedingstype
zonne-energie
Afmetingen
15x20x17,5cm
Kleur licht
Wit
Vermogen LED's
10 Watt
Vermogen Zonnepaneel
4 Watt
Lichtopbrengst in Lumen
300-500 lumen
Made in
China
Garantie
2 jaar

Specifieke referenties

ean13
8719425122731