FullHD Webcam met Microfoon
  • FullHD Webcam met Microfoon
  • FullHD Webcam met Microfoon
  • FullHD Webcam met Microfoon
  • FullHD Webcam met Microfoon

FullHD Webcam met Microfoon - Wide Angle & Privacy Cover - 1080P

€ 29,90
Inclusief belasting

Deze Wide Angle Webcam met microfoon is geschikt voor al uw webcam taken. Dankzij de wide angle lens van 77 graden komt u ook goed in beeld als u dicht op het scherm zit, of kunt u zelfs met meerdere mensen samen skypen, zoomen, floggen etc.

Dankzij de privacy cover hoeft u niet bang te zijn dat hackers ongemerkt via uw webcam mee kunnen kijken.

Aantal
Laatste items in voorraad

  Binnen Nederland gratis verzonden vanaf €100,-

(of korting voor Belgische klanten) Klik hier voor meer informatie.

 

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren indien uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet.

FullHD Webcam met microfoon, Privacy Cover & Wide Angle Lens

Waarom een privacy cover? Tegenwoordig is iedereen steeds meer online, criminelen helaas ook. Een van de manieren waarop een crimineel u geld kan proberen af te troggelen is door uw webcam te hacken en ongemerkt foto's of opnames van u te maken om u daarmee te chanteren. In de meeste gevallen komt een hacker op uw pc binnen via phishing, dat gaat meestal via e-mail. Veel mensen zullen denken "daar trap ik niet in, ik klik niet op die links", en toch zijn er ieder jaar steeds meer slachtoffers van cybercrime. Criminelen worden namelijk ook steeds slimmer, nep-mails zijn steeds moeilijker van echt te onderscheiden, en cybercrime wordt steeds populairder. En hoewel u uw pc en virusscanner waarschijnlijk braaf up to date zult houden, de beveiliging loopt altijd 1 stap achter. Met een privacy cover kunt u niet voorkomen dat u gehackt wordt, maar u kunt daarmee wel voorkomen dat een hacker in staat is u te chanteren met stiekem opgenomen materiaal. U kunt natuurlijk ook uw webcam afplakken, of na gebruik de USB kabel lostrekken. Is dat voor u een prima optie, kijk dan ook even naar onze andere FullHD Webcam met Microfoon.

Alle kenmerken van deze webcam:

Wide Angle: Dit betekend dat de camera een grote kijkhoek heeft, deze webcam heeft een hoek van 77 graden, ter vergelijking: onze andere FullHD Webcam met microfoon heeft een kijkhoek van ongeveer 50 graden. Met een kijkhoek van 77 graden heeft u op een afstand van 50cm vanaf de camera een beeld van 80cm breed. Het beeld is daarmee groot genoeg om met meerdere mensen samen te skypen. Het beeld wordt niet vervormd zoals dat bij een fisheye lens het geval is.

Interne Microfoon: In deze webcam zit een microfoon waarmee u tot een afstand van 3 meter voor de webcam verstaanbaar bent. Zorg er wel voor dat het volume van de microfoon bij de geluidsinstellingen van uw pc op 100% staat. De microfoon is ruisvrij. De microfoon in deze webcam is zeer geschikt om mee te communiceren bijvoorbeeld over skype, zoom of microsoft teams. Zoekt u echter een professionelere microfoon met de beste geluidskwaliteit dan raden wij aan even te kijken naar onze USB PC Condensator Microfoons.

Hoge resolutie, FullHD: Deze webcam heeft een maximale resolutie van FullHD, oftewel 1080P, oftewel 1920x1080. De meeste beeldschermen hebben ook deze resolutie, een webcam met een nog hogere resolutie kopen is voor de meeste mensen dan ook zinloos. De hoogte van de resolutie zegt niet alles over de kwaliteit van de camera, maar ook met de kwaliteit zit het met deze camera zeker wel goed. Lagere beschikbare resoluties zijn: 160x120, 320x240, 432x240, 544x288, 640x480, 800x600, 1024x576, 960x720, 864x480, 1280x720.

Fixed focus: Deze webcam beschikt over een fixed focus lens. U hoeft de lens dus niet handmatig af te stellen zoals dat bij vele webcams wel het geval is. Alles komt vanaf een afstand van plusminus 20cm scherp in beeld.

Geschikt voor een camera statief: Deze webcam kan tevens op een camerastatief worden gemonteerd. Uiteraard kan de webcam ook op een beeldscherm worden geplaatst, 360 graden worden gedraaid, en een klein stukje voorover of achterover kantelen.

Merkloos
A8 GSOU T12s
2 Items

Datasheet

Model
Webcam
Maximale Resolutie
1920 x 1080
Framerate
30 FPS
Beeldhoek lens
77 graden
Gebruiken als webcam
Ja
Webcam functies
Autofocus/Fixed focus
Hoge resolutie (FullHD of hoger)
Ingebouwde microfoon
Privacy Cover
Wide Angle (grote kijkhoek)