• Nieuw

Elektrisch Shiatsu Massagekussen. Voor thuis en in de auto, met warmtefunctie.

€ 23,39
Inclusief belasting
Multifunctioneel massageapparaat met warmtefunctie voor gebruik thuis of in de auto. Dankzij het compacte ontwerp van het apparaat gebruikt u het met gemak voor de nek, rug, buik, benen of voeten.
Aantal
In Stock

  Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!

Alles wordt vanuit ons eigen magazijn (in Nederland) verstuurd.

  Binnen Nederland gratis verzonden vanaf €100,-

(of korting voor Belgische klanten) Klik hier voor meer informatie.

 

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren indien uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet.

Dit apparaat is bij uitstek geschikt voor een ontspannen maar toch stevige (warmte)massage van verschillende plaatsen van het lichaam. Twee roterende massagekoppen met elk 4 bollen aan weerszijden van het kussen zorgen voor een effectieve massage van uw nek, rug, buik, benen of voeten. Ook in de auto kunt u het massageapparaat aansluiten. Door middel van het elastiek aan de achterzijde kunt u het massageapparaat aan de autostoel bevestigen.

Voor gebruik van het apparaat sluit u het aan op het stopcontact of op de 12V-aansluiting van de auto en drukt u op de knop. De massagekoppen beginnen te roteren en veranderen na verloop van tijd automatisch van richting, terwijl het kussen verwarmd wordt middels infrarood licht. Met een tweede druk op de knop kunt u direct voor rotatie in de tegengestelde richting zorgen terwijl de warmtefunctie ingeschakeld blijft. Drukt u nogmaals op de knop dan zal de warmtefunctie worden uitgeschakeld. Bij een volgende druk op de knop schakelt u het apparaat uit. Na een massage van 15 minuten zal het apparaat zichzelf automatisch uitschakelen.

Specificaties:

Afmetingen: 30 x 18 x 9 cm
Materiaal: kunstleer, netstof

Pakketinhoud:
- Massageapparaat
- 220-240V adapter voor thuisgebruik
- 12V auto adapter
- Nederlandstalige gebruiksaanwijzing

50 Items

Datasheet

Afmetingen
30 x 18 x 9 cm