Levertijd

Alle bestellingen worden binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen geleverd.

Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email van ons met daarin een track en trace link.

Tip: Weet u niet zeker dat u thuis zult zijn als het pakket wordt bezorgd? Laat hem dan bezorgen op een PostNL afhaallocatie bij u in de buurt.

Verzending binnen Nederland:

Brievenbuspakje met track en trace, €4,50 (gratis bij bestellingen vanaf €50,-)

Voor bestellingen die door de brievenbus passen maar waarvoor u toch graag een track en trace code wenst te ontvangen om de verzending te kunnen volgen. 

Bij verzending per briefpost worden de meeste producten niet met de originele verpakking, maar in een plastic zakje verzonden.

Hoe weet ik of iets door de brievenbus past? Voeg het product toe aan uw winkelmandje. Indien het product niet door de brievenbus past zal deze mogelijkheid ook niet worden aangeboden tijdens het afrekenen van uw bestelling. 

U hoeft voor deze verzendoptie niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen. 

Zodra uw bestelling door PostNL ontvangen is krijgt u een e-mail met daarin een track en trace link waarmee u de zending kunt volgen. 

Pakketdienst €5,75 (gratis bij bestellingen vanaf €50,-)

Voor producten die niet door de brievenbus passen. 

Zodra uw bestelling is ingepakt krijgt u een e-mail met een track&trace code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen, en zien in welk tijdvak van 2 uur, u de volgende werkdag uw bestelling kunt verwachten.

Extra verzendkopties:

Bij verzending via pakketdienst binnen Nederland bieden we verschillende extra verzendopties aan. Per adres kunnen de beschikbare verzendopties verschillen. De beschikbare verzendopties worden u automatisch aangeboden tijdens het afrekenen van uw bestelling. 

- Avond Levering op uw huis of werkadres. Kosten: €1,52

- Ophalen bij een afhaallocatie vanaf 8:30. Kosten: €1,70

- Ophalen bij een afhaallocatie vanaf 16:00. Gratis

- Handtekening en/of alleen afleveren op het het adres van de ontvanger. Gratis

Zodra uw bestelling door PostNL ontvangen is krijgt u een e-mail met daarin een track en trace link waarmee u de zending kunt volgen. 

Verzending naar België:

Pakketdienst €9,00 (Of €3,99 bij bestellingen vanaf €50,-)

Uw bestelling wordt geleverd door de pakketdienst van PostNL. U dient een handtekening te zetten voor ontvangst, en uw bestelling is verzekerd tot €500,-

Zodra uw bestelling is ingepakt krijgt u een e-mail met een track&trace code. Hiermee kunt u eenvoudig uw bestelling via internet volgen.